• Gårdshallen blir sagro.se - Observera att det ej går att genomföra beställningar via gårdshallen.se. Välkommen in till oss på www.sagro.se

0 Varukorg

 

Vilka är vi?

 

Exempelbild

En butik för hela gården

En samlad butik för hela gården, idén som grundade Gårdshallen. Vårt mål är att alla lantbrukare, stora som små, ska kunna allt hos oss för en lyckad gård. För oss spelar det ingen roll om du odlar 1 000 hektar spannmål eller är månskensbonde. Hos oss hittar alla lantbrukare produkter för sin gård.  

Exempelbild

Vi har erfarenhet

Vi på Gårdshallen vet hur krävande det är att vara lantbrukare. Allt från odling till skörd, entreprenad & djurhållning. Vi som driver Gårdshallen har erfarenhet från jordbruk, djur & maskiner och kan därför erbjuda bästa service. Du som handlar på Gårdshallen ska alltid vara trygg i vår personal & de produkter & tjänster vi erbjuder.

Exempelbild

Tillgänlighet

För att underlätta din logistik vill vi att du tryggt & säkert ska kunna handla från din dator, padda eller telefon för att undvika resor till & från butik. Välj mellan smidiga leveransalternativ där du som företagare får varan hemskickad & du som privatkund kan hämta hos ombud. 

Exempelbild

Prata med oss

Saknar du något i vårt sortiment? Inga problem, Gårdhallen arbetar med de största leverantörerna i Europa med miljoner av lantbruksartiklar i sortimentet. Chatta, maila eller ring oss & förklara vad du söker. Vi kommer med största sannolikhet kuna leverera produkten till dig

Exempelbild

Miljoner artiklar

Vi sammarbetar med de största leverantörerna i Europa och har därför miljoner med artiklar till vårt förfogande. Vi kan med största sannolikhet erbjuda dig allt inom jordbruk, odling & entreprenad, även om det inte finns på vår hemsida. Kontakta oss om du saknar något.

Exempelbild

Passform

Vi erbjuder tusentals artiklar för lantbruksmaskiner. Om delen inte passar är du välkommen att kontakta oss. Är felet på vår sida skickar vi ut en ny produkt eller krediterar dig utan krångel.